Известие

Collapse
No announcement yet.

Мотор за празен ход

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mochko1 Покажи съобщение
    И при мен беше така при първоначално палене колата мъчейки се заглъхваше и гаснеше на вторият път без никаккъв проблем..., по това време бях в процес на смяна на ремъци ролки !!!свещи и масло!!! след това проблема тотално изчезна та аз смятам че проблема е бил в свещите или маслото
    Сменил съм всичко колега, само ремъците и ролките не съм, защото ремъка ми изглежда да е чисто нов. Дали да не е правилно зацепен? Надали, но все пак нека се изкаже някой по-разбиращ.

Първоначално публикувано от BAS_SEEKER Покажи съобщение
    изпробвах това с почистването на МПХ и действа. сваля се елементарно на 2 болта тип еврейска звезда са. трябва само да се внимава че между моторчето и метала има някакво уплътнение което предполагам при повечето дава фира. внимавайте да не падне навътре към колектора. иначе вадиш го наливаш вътре каквото имаш под ръка (бензин, коресилин, газ за горене и всекви други такива почистващи) раздрусваш яката изливаш мизерията и слагаш обратно. А някой да знае тая гарнитура дали се продава някъде че мойта беше много скъсана и сега се чува че леко смуче въздух от там?
    Силикон?
    Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
    Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

Working...
    X